skip to Main Content

Wil jij als web-eigenaar meer bezoekers op je website? Heb je een interessante website? Adverteer op ons website en krijg steeds meer bezoekers. Doordat er meer bezoekers op je website surfen stijgt de waarde van jouw domein. Wij hebben verschillende vormen van adverteren. Je mag zelf jouw advertentievorm te bepalen.

Ons website krijgt veel bezoekers. We komen vooral in contact met grote organisaties. Als jouw website gelinkt wordt met die van ons heb jij er ook voordeel aan. Via ons site worden de bezoekers verwezen naar jouw site.

Wij hebben een uitgebreid team. Dit betekent dat wij in staat zijn jouw advertentie nauwkeurig te plaatsen. Er zijn verschillende taken voordat een website geplaatst wordt. Je hoeft alleen aan te geven welk soort advertentie je wilt. Verder regelt onze team het wel. Ons team heeft ervarende mensen die artikelen schrijven of bewerken, grafisch design in orde maakt, maar ook aan backlinking doet. Dit houdt in dat bezoekers via een link verbonden wordt met jouw website. Het is een heel geordend manier van werken. Wij zijn volledig betrouwbaar en staan open voor nieuwe ideeen en samenwerkingen. Wij geven ook graag tips.

Kostencontract

Bij ons kun je goedkoop adverteren. De tekstadvertenties beginnen vanaf 150 euro per maand. Een link wordt geplaatst vanaf 75 euro. Dit is een veel voorkomend manier van adverteren en ook heel gemakkelijk. Wij bieden ook mogelijkheden voor banners of video’s. Deze zijn wat complexer vandaar dat ze ook duurder zijn. Verder zijn er ook redactionele content en online PT waarin je kunt adverteren.

Advertentie op de site

Heb je interesse in het adverteren op ons website? Zie je een advertentievorm die goed van pas kan komen als promotie? Je kunt meteen reageren via het contactformulier of per mail. Zij er vragen of onduidelijkheden over een bepaald advertentie? Hiervoor kun je ook contact opnemen met ons. Wij reageren snel en beginnen meteen met het adverteren.

Back To Top