skip to Main Content

De tijd van nu is veranderd. Hedendaags reizen gaat nu anders gebeuren vanwege de pandemie die er sinds 2020 is. Een ieder moet nu wat voorzichtiger gaan zijn omtrent de virus die zich makkelijk verspreid. Dat wil zeggen afstand houden, handen wassen en een mondkapje op. De verspreiding van de virus is langzamer hand gaan dalen. De samenleving komt langzaam, maar geleidelijk weer op. Ben je iemand die van reizen houdt, maar zich toch nog zorgen maakt over de verspreiding van de virus?

Hier vindt je enkele websites die jou handige tips en advies bieden ten aanzien van het veilig reizen in deze pandemie.

Schiphol.nl

Schiphol.nl is de website van de luchthaven Schiphol. Eén van de meest bekende luchthavens in Nederland. Voor zij die met de luchthaven vliegen of willen vliegen zijn er tips en adviezen op de website te vinden van hoe je voor te bereiden op een veilige trip naar bestemming. Op de website vindt je ook de maatregels die zij treffen om een veilige trip te garanderen.

Vluchtvertraagd.nl

De website vluchtvertraagd.nl biedt advies ten aanzien van het reizen in tijden van de pandemie. Op de website vindt je handige tips die jou helpen kunnen om voor te bereiden  op een veilige reis. Indien je op vakantie gaat of wilt gaan en goed voorbereid wilt zijn dan is dit de website op te bekijken.

Wereld reizigers club

De wereld reizigers club is een website die je helpt voorbereiden op een reis. Op de website vindt je alles dat je mogelijk nodig hebt op je reis. Tips over geldzaken en reisorganisaties tot je gezondheid en hoe duurzaam te reizen. Voor een grondig beeld van hoe en wat te bereiden voor veilig en prettig reizen ben je bij deze website op het juiste adres. 

World health organization

Ook op de website van de wereld gezondheidsorganisatie vindt je advies over hetgeen je moet voorbereiden oftewel hoe voor te bereiden om veilig de wereld rond te kunnen reizen.

GWK Travelex

Op de website van GWK Travelex vindt je 10 handige tips die je gebruiken kan voor het reizen in tijden van de pandemie. Het zijn enkele tips die jou kunnen helpen en dan geeft niet naar welk land je reist

Hier heb je dan enkele websites die zeer handige tips en adviezen bieden voor het veilig en prettig reizen in deze tijden waar de coronavirus nog zich als mogelijk nog kan verspreiden.

Back To Top